Elcee RVS sanitair


Een unieke leverancier van rvs sanitair en aanverwante producten in de internationale markt. Gerealiseerd door het leveren van uitzonderlijke service en een compleet en kwalitatief hoogwaardig portfolio voor: openbare sanitaire ruimtes, gezondheidszorg, utiliteits- en gevangenisprojecten. Dat is wat wij u, als Elcee willen bieden.


Jarenlange ervaring op zowel nationaal als internationaal niveau zorgt ervoor dat wij exact weten wie onze doelgroepen zijn en welke behoeften zij hebben. Klantgerichtheid is dan ook één van onze belangrijkste speerpunten. Via verschillende manieren geven wij invulling aan dit begrip.


Wij zijn graag in gesprek met de klant om mee te denken naar een passende oplossing. Goede bereikbaarheid en informatievoorziening vinden wij dan ook van essentieel belang. Betreft het een onderwerp dat lastig telefonisch of via de mail te bespreken is, dan plannen wij graag een afspraak in om bij u langs te komen.


Onze productgroepen RVS sanitair,  RVS Accessoires, het elektronische kranen- en spoelsystemen programma ‘Elcee Logic’ en de uitgebreide composiet-lijn ‘Elcee Stone’ zorgen samen voor een compleet assortiment. Ons productportfolio is met grote zorg samengesteld en altijd afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten.


Het feit dat wij beschikken over inhouse engineering, maakt Elcee meer dan een standaard toeleverancier voor bouwend Nederland. Wij beschikken over innovatieve, duurzame producten die zijn ontworpen door vakbekwame professionals met jarenlange ervaring.


Elcee levert aan onder andere het gevangeniswezen, bedrijfshallen, scholen, zorgsector, kantoorpanden en publieke sanitaire ruimtes in bijvoorbeeld tankstations.


Wilt u meer weten over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag telefonisch te woord, of op ons vertrouwde adres in Nederland.