Samenwerking Elcee - Intra

 

Sinds 1 juni 2015 is de business unit RVS Sanitair van Elcee een strategische samenwerking aangegaan met Intra. Intra is marktleider in Scandinavië op het gebied van RVS Sanitair, accessoires en keukenspoelbakken.

 

Door onze kennis te bundelen op het gebied van productie, productportfolio, R & D, sales, distributie en ondersteuning, verwachten we de service en kwaliteit die u van ons gewend bent naar een nog hoger niveau te kunnen brengen.

 

De eerste zichtbare stap, is de uitbreiding van ons productportfolio. Een concreet voorbeeld hiervan is onze nieuwe lijn RVS wasgoten. Uitermate hygiënisch, zeer sterk en eenvoudig te bevestigen. Elcee heeft zelfs een wasgoot in het assortiment die speciaal ontwikkeld is voor scholen en kinderdagverblijven. Deze beschikt namelijk over ‘hoekbumpers’, waardoor scherpe randen verleden tijd zijn geworden.

 


Scandinavisch design

 

Het Scandinavische design staat centraal in de productontwikkeling bij Intra. Zij streven altijd naar de perfecte combinatie van elegantie, functionaliteit en kwaliteit. Kenmerken hiervan zijn sierlijke maar simpele lijnen, het gebruiken van kwalitatief hoogwaardige materialen en het toevoegen van praktische details.  Intra heeft inmiddels meerdere internationale design awards in ontvangst mogen nemen.

 

U kunt tegenwoordig dus voor nog meer zaken bij Elcee terecht. Uiteraard bij hetzelfde, vertrouwde team én op hetzelfde adres.